Bursa
Açık
23°
Başka Gazete

Yolda yürüyen kadına kafa atıp çantasını çaldı!

2024.05.04 12:17 Son Güncellenme: 2024.05.04 17:42 - GÜNDEM

İstanbul Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Yolda yürüyen kadına kafa atıp çantasını çaldı!

Dehşete düşüren olay, 1 Mayıs gece 03.00 sıralarında Fatih Katip Kasım mahallesinde meydana geldi. Muzaffer K. isimli şüpheli, evine gitmeye çalışan Yıldız H.'nin yanına yaklaşıp çantasını çalmaya çalıştı.

Çantasını kaptırmamak için direnen Yıldız H.'ye, Karaaslan tekme, yumruk ve kafa attı.

Saldırgan aldığı darbelerin etkisiyle sarsılan kadının çantasını alıp kaçtı. Yıldız H.'nin şikayeti üzerine harekete geçen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri inceledikleri güvenlik kamera görüntülerinin ardından şüpheli Muzaffer K.'yı yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muzaffer K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cadde üzerinde esnaflık yapan Şuayip Aktaş, "Gaspçı arkasından takip ediyordu sanırım. Kadını kepenklere yaslayarak dövüyor. Kadın direndi ama direndikçe daha çok vurdu. İlk izlediğimizde bıçakladı diye korktuk ama detaylı izlediğimizde çok şükür bıçaklanmadığını gördük. Kafa ve yumruk atıyor bayağı hırpaladı. O saatte kimsenin de olmaması kadın için de üzücü olaydı" dedi.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Yıldız H.'nin caddede yürüdüğü esnada şüpheli Karaaslan'ın yanına yaklaştığı ve talihsiz kadına yumruk ve kafa atarak gasp ettiği görülüyor.

BAKAN YERLİKAYA AÇIKLADI: ŞAHIS TUTUKLANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından "GEREĞİ YAPILDI-14 Fatih'te Y.H. adlı kadını darp ederek çantasının gasp eden M.K., Emniyet güçlerimiz tarafından yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Suç odaklarına, halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız" mesajını paylaştı.